Logo BouwEXPO Tiny Housing

- Oktober 2017, Manifestatieprogramma -

Tijdens openingstijden is iedereen welkom om langs te komen om de huisjes te bekijken.

Rondleidingen
Gedurende de Grote Tiny Housing Manifestatie kun je met de architectuurgidsen van KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) een rondleiding doen langs de Tiny Houses. Deze rondleidingen zijn op alle dagen vanaf 13.00 uur en op de weekenddagen ook om 14.00 uur. Ze zijn gratis, maar u moet zich wel aanmelden via deze website. Door het grote succes worden er vaker per dag rondleidingen georganiseerd, kijk voor de tijden op de website waar u zich kunt aanmelden.

Ook kan je een architectuur rondleiding doen langs bijzondere woningen in Poort. Deze rondleidingen kosten 5 euro. 

Zie hier meer informatie.

KAF-legohoek
Kom in de weekenden in de KAF- legohoek van de Grote Manifestatie Tent samen met je kind(eren) bouwen aan je eigen lego Tiny House!

Presentaties: door de twaalf EXPO-deelnemers
Zaterdag 30 september, zondag 1 oktober, vrijdag 6 oktober

In Buurtcentrum De Ruimte presenteren de twaalf deelnemers op drie middagen hun prototypes van de Tiny Houses die speciaal voor de BouwEXPO Tiny Housing zijn ontwikkeld. Op zaterdag 30 september, zondag 1 oktober en 6 oktober tussen 14.00 en 17.00 is er een carrousel van presentaties. De bijeenkomsten worden geleid door Art Zaaijer, stedenbouwkundig supervisor Homeruskwartier. Aanmelden is niet nodig. Tijdens de presentaties kom je te weten hoe innovatief en duurzaam de huisjes zijn, of ze seriematig beschikbaar komen, welk bijzondere vergunningsmomenten zich voordeden en nog veel meer. 

Evenement "Klein Wonen, Grootse Blik"

Op 3 oktober organiseren Platform31, RVO.nl, gemeente Almere, het Woningbouwatelier en het ministerie van BZK samen een groots event over klein wonen.

Het evenement is bedoeld voor professionals en Tiny House liefhebbers die met dit onderwerp hebben te maken.

Aanmelding voor deze bijeenkomst “Klein Wonen, Grootse Blik” in de Kunstlinie Almere Flevoland is gestart! Klik hier om je aan te melden.