- Ga op WoonExpeditie in Almere! -

22 maart 2016

Ga op WoonExpeditie in Almere!

Op de WoonExpeditie in Almere van zaterdag 2 april 2016 komen de NVM Open Huizen Route, de Nieuwbouwdag én de Almeerse Zelfbouwdag samen. Ben je op zoek naar een nieuw of ander huis dan is dit je kans! Op verschillende locaties in Almere kun je huizen, plannen en kavels bekijken, maar er is ook van alles omheen te doen om de omgeving en de gebieden te ontdekken. Varen, fietsen, rondleidingen of gewoon even genieten van een terrasje of lekkere lunch. Ontdek het zelf tijdens de WoonExpeditie op 2 april, je bent van harte welkom!

BouwEXPO Tiny Housing

Tijdens de WoonExpeditie is het mogelijk om tussen 13.00 en 15.00 uur de locaties te bekijken waar de 25 Tiny Houses in Almere Poort gebouwd gaan worden. Almere wil met een BouwEXPO Tiny Housing de aanjager zijn van een innovatieve, betaalbare en duurzame nieuwbouwproductie. Er is gestart met een ideeënprijsvraag voor innovatieve Tiny Houses. Dat zijn kleine, betaalbare en compacte huisjes met een woonoppervlak kleiner dan 50m2. Deelname aan de prijsvraag staat open voor iedereen. Wacht niet te lang want de prijsvraag sluit op 20 april 2016!

Kom langs op de Woonmarkt Almere Poort

Tussen 10.00 en 16.00 uur vindt de Woonmarkt Poort plaats in de Homerusmarkt. Hier is informatie te vinden over het nieuwbouw-  en kavelaanbod in Almere Poort. Zo zijn er projectontwikkelaars aanwezig met nieuwbouwprojecten die momenteel in verkoop zijn. Ook zijn er bouwers aanwezig die een aantal zelfbouwkavels met kant en klaar bouwplan presenteren. In het Informatiepunt Bouwen en Wonen kunt u terecht met al uw algemene vragen over nieuwbouw en zelfbouw in Almere Poort.

Locatie Woonmarkt Poort: 

Homerusmarkt en Informatiepunt Bouwen en Wonen Poort
Najadenstraat 3 - 6, Homeruskwartier Midden
Tijd: 10:00 – 16:00 uur